Navigace

Obsah

Hledá se příběh jemnické školy

Typ: ostatní
Hledá se příběh jemnické školy Pamatujete, jaké to bylo, chodit do školy v Jemnicích? Pomozte nám sestavit příběh nejen o škole, ale o celé vesničce…jaké to tenkrát bylo, žít v Jemnicích a okolních vískách…vzpomínali třeba i Vaši rodiče, či prarodiče? Čím byla Jemnice a její škola pro Vás? Ptáte se proč?

Rádi bychom obnovili její odkaz a probudili k životu místo, které doteď odpočívalo a je plné příběhů lidí, kteří tudy prošli a okamžiků prvních krůčků dětí do světa samostatnosti a odpovědnosti. Podělte se s námi o Váš příběh, možná to bude právě ten, který nám pomůže zviditelnit tuto úctyhodnou stavbu a odkaz, který, věříme, stále nese.                

Své příběhy můžete posílat rovnou na emailovou adresu: jemnickaskola@gmail.com, nebo nechat v kanceláři paní starostky v Oseku. Pokud byste potřebovali se sepsáním pomoci, či Vám nevyhovuje ani jedna z variant, rádi se s Vámi spojíme telefonicky, případně osobně, stačí prozvonit, ozveme se Vám. V případě, že vlastníte i nějaké dobové fotografie, moc rádi si je od Vás ofotíme. Své příběhy prosím sdílejte do 24.2.2023.

 

Telefon: 739 894 347 

 

Srdečně

Linda Hamplová


Vytvořeno: 10. 2. 2023
Poslední aktualizace: 10. 2. 2023 14:12
Autor: Správce Webu